onsdag 25 mars 2009

Artikel i di.se

Sexiga underkläder klarar krisen

Uppdaterad 2009-03-23 09:40

Intresset för utmanande underkläder går framåt när ekonomin kyls av. Åtminstone för kedjan Agent Provocateur som ökat försäljningen under året, skriver Financial Times. Försäljningen av underkläder verkar stå emot den allmänna pessimismen i världen. Enligt Financial Times visar en färsk analys att branschen bara kommer att backa med 0,8 procent i år. Detaljhandeln i allmänhet väntas däremot backa med 4 procent under året.

Garry Hogarth är vd på brittiska Agent Provocateur. Han förklarar branschens styrka med att många par blivit mer sparsamma och stannar hemma istället för att gå ut och göra av med pengar. Det får i sin tur fler kvinnor att lägga pengar på attraktiva underkläder.

I dag, måndag, kommer bolaget att rapportera en försäljningsökning på 8 procent för bolagets brutna räkenskapsår. Sedan förra året har dock försäljningen minskat. Det verksamhetsår som slutade i mars 2008 visade på en 26-procentig tillväxt.

Även underklädeskedjan Ann Summers rapporterar om försäljningsrekord, som bolaget kopplar samman till finanskrisen, rapporterar Financial Times.
DI.SE
Publicerad 2009-03-23 09:35
Uppdaterad 2009-03-23 09:40

1 kommentar:

  1. Jag har köpt mycket fina underkläder på https://esensuell.se/sv/ De har fina mönster och först och främst, alla plagg håller hög kvalitet.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...